Την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας προανήγγειλε στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Σύμφωνα με τον κ.Καχριμάνη η Περιφέρεια συμμετέχοντας στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού θα διαθέσει 12 εκ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου – ΕΣΠΑ και περίπου 1,7 εκ ευρώ από το Interreg για ενίσχυση του εξοπλισμού των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να διαθέσει τα 570.000 ευρώ που κατένειμε στην Περιφέρεια Ηπείρου το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και όποιο άλλο ποσό απαιτηθεί από πόρους της Περιφέρειας, προκειμένου με προγραμματική σύμβαση που θα συναφθεί με την 6η ΥΠΕ να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Πρέβεζας, που υπολείπεται σε σχέση με τα άλλα νοσοκομεία της Ηπείρου.

Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε προς συζήτηση και εγκρίθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου αναφέρει για το θέμα “570.000 ευρώ για το Νοσοκομείο Πρέβεζας ψηφίσαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δέσμευση του Περιφερειάρχη να δωθούν και αλλά χρήματα.Βέβαια πάντα ο πρωταρχικός μας στόχος είναι ένα νέο Νοσοκομείο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here