Η Πανδημία του κορονοϊού και οι τελευταίες εξελίξεις για την Παιδεία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει και τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Σύμφωνα με την κ. Σταυρούλα Καρύδη, ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Πρέβεζα και έφορο εξετάσεων συλλόγου Palso Πρέβεζας – Λευκάδας, η χρήση μάσκας κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε φροντιστήριο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε φροντιστήριο του μαθητή λοιπόν είναι υποχρεωτική η χρήση, η χρήση απολυμαντικού, ενώ στο ίδιο μήκος και η διαμόρφωση των αιθουσών.

Ολιγομελή τμήματα, με τα θρανία να είναι μονά και με απόσταση μεταξύ τους, ενώ κατά την είσοδο επίσης θα υπάρχει και η θερμομέτρηση όλων όσων εισέρχονται στον χώρο.

‘’Δυστυχώς πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ζούμε διαφορετικά πράγματα και θα πρέπει να τηρούμε το αυστηρό πρωτόκολλο που ορίζουν τα αρμόδια υπουργεία και οι ειδικοί επιστήμονες’’ τονίζει η κα Καρύδη για να συνεχίσει: ‘’ ακόμη και στις επιτυχίες των μαθητών μας δεν θα επιτρέπονται οι αγκαλιές και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα μας λείψει’’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here