Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΥπογράφηκαν Οι Συμβάσεις Με Τους Αναδόχους Μηχανικούς Στο Πλαίσιο Του Έργου Open...

Υπογράφηκαν Οι Συμβάσεις Με Τους Αναδόχους Μηχανικούς Στο Πλαίσιο Του Έργου Open Mall

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/12/2020) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Open Mall «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πρέβεζας». 

Οπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης, οι Ειδικοί Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Αγησίλαος Μπέλλης και κα Νίκη Ιωάννου, η Υπεύθυνη του έργου κα Ιππολύτη Μακρή καθώς και οι ανάδοχοι μηχανικοί που προέκυψαν κατόπιν της ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπογράφηκαν οι συμβάσεις ανάθεσης του έργου «Έκδοση Αδειών Μικρής Κλίμακας» με τους ανάδοχους μηχανικούς στους οποίους αποδόθηκε η τμηματοποιημένη κατάσταση με τις επιχειρήσεις μέλη της περιοχής παρέμβασης και ακολούθησε εκτενής συζήτηση όσον αφορά τις αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση του έργου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης ευχαρίστησε τους αναδόχους μηχανικούς για την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους προκειμένου συνεργασίας σε ένα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένα αναπτυξιακό έργο και δήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης αυτού δεδομένου της αναβάθμισης της περιοχής παρέμβασης η οποία θα αποτελεί πόλο έλξης και δημιουργίας με την παράλληλη δυνατότητα χρήσης έξυπνων εφαρμογών.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ