Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑΡΤΑΤριαντάφυλλος Αλμπάνης:«Επιτέλους Να Δοθούν Τα Επαγγελματικά Δικαιώματα Στους Απόφοιτους Των Νέων Γεωπονικών...

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης:«Επιτέλους Να Δοθούν Τα Επαγγελματικά Δικαιώματα Στους Απόφοιτους Των Νέων Γεωπονικών Τμημάτων»

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές, απόφοιτους και καθηγητές των νέων Γεωπονικών Τμημάτων

«Επιτέλους να δοθούν τα επαγγελματικά δικαιώματα στους απόφοιτους των νέων Γεωπονικών Τμημάτων».

Καμμία ουσιαστική δικαιολογία δεν υφίσταται πλέον για την κωλυσιεργία και την επίκληση της γραφειοκρατίας. Η Πολιτεία χρωστάει στους αποφοίτους και στις οικογένειες τους να αποδώσει αυτό που δικαιούνται και αυτό που προϋποθέτει η ολοκλήρωση ενός αναβαθμισμένου και απαιτητικού προγράμματος σπουδών σε ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Ενός προγράμματος σπουδών που έχει εγκριθεί και λειτουργεί υπό την ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας. 

Το αίτημα έχει υποβληθεί εδώ και μια τετραετία, πριν από την αποφοίτηση των πρώτων φοιτητών των νέων Τμημάτων και δυστυχώς παραμένει σε εκκρεμότητα. 

Όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα ενώνει τη φωνή της και ζητάει: 

1. «Να χορηγηθούν άμεσα τα επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του γεωτεχνικού τομέα», τα οποία ιδρύθηκαν με νόμους του 2018 και του 2019.

2. Να προχωρήσουν άμεσα οι προτάσεις, των 11 Τμημάτων Γεωπονίας στα επτά (7) Πανεπιστήμια Ιωαννίνων, Θεσσαλίας, Πατρών, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Διεθνές και Ελληνικό Μεσογειακό. 

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης

Πρωην Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ιωαννίνων

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ