Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το τεράστιο και αχόρταγο από καύσιμα θηρίο ονόματι Hummer, περνάει στην ηλεκτρική εποχή, με 1.000 ίππους, τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, εμβέλεια 560 χιλιομέτρων και ένα χαρακτηριστικό διαγώνιας οδήγησης γνωστό ως “Crab Mode”.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μάλλον θα προλάβει το Cybertruck της Tesla, αφού η παραγωγή του έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2021.

Τα 0-100 τα πιάνει σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η φόρτιση των 350kWh προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά την εμβέλεια των 160 χιλιομέτρων.

Το Crab Mode επιτρέπει στο όχημα να κινείται σαν…καβούρι, αφού οι μπροστινοί και πίσω τροχοί μπορούν να έχουν την ίδια γωνία και το όχημα κινείται διαγώνια, αλλάζοντας για πάντα το παρκάρισμα. Θα είναι διαθέσιμο μόνο σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Η GMC εξοπλίζει το Hummer με το νέο Ultra Vision σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει μία συστοιχία καμερών που προσφέρουν στον οδηγό έως και 18 διαφορετικές οπτικές του περιβάλλοντος, ακόμα και κάτω από το αμάξωμα.

Θα περιλαμβάνει επίσης το Super Cruise σύστημα που θα επιτρέπει στον οδηγό να μην έχει τα χέρια στο τιμόνι, αλλά αισθητήρες θα τον υποχρεώνουν να έχει τα μάτια του στο δρόμο. Οι αναρτήσεις θα επιτρέπουν στο όχημα να ανασηκώνεται έως και 149mm.

Το Hummer EV Edition 1 που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 θα ξεκινά από τα $112.595. Το EV3X που αναμένεται το 2022 θα στοιχίζει $99.995 και το EV2X το οποίο δε θα περιλαμβάνει τρίτο κινητήρα, θα κοστίζει $79.995 και θα κυκλοφορήσει το 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here