Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο βιβλίο "Τρεις εποχές" του Γρηγόρη Ζάκα παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα

Το βιβλίο “Τρεις εποχές” του Γρηγόρη Ζάκα παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα

Το βιβλίο του συγγραφέα Γρηγόρη Ζάκα “Τρεις εποχές” παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, στην Πρέβεζα.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Περί Βιβλίου Πρέβεζας, η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας η Λογοτεχνική Στέγη Πρέβεζας με τον Δήμο Πρέβεζας, η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος ΑΧΕΡΩΝ.

Τη βραδιά χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και εντεταλμένος σύμβουλος Λεωνίδας Αργυρός, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος Ελευθερία Αγγέλη, ο ιατρός και συγγραφέας Σπύρος Μπρίκος. η σύμβουλος εκπαίδευσης Σοφία Πασσά και ο μηχανικός Γιώργος Κοντοδήμας. Η παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς και η ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου πραγματοποιήθηκε από την υπεύθυνη της λέσχης ανάγνωσης Κική Σακκά.

Στο βιβλίο πρωταγωνιστούν πρόσωπα και σχέσεις. Η σχέση των ανθρώπων μεταξύ τους , με τον τόπο που κατοικούν και με την ιστορία του καιρού τους. Το βιβλίο γραμμένο σαν δοκιμιακό μυθιστόρημα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις και αναφέρεται σε γνωστά στον συγγραφέα πρόσωπα.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ