Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο Αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης παρουσιάζεται αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης παρουσιάζεται αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζουν το κοινό τους αρχαιολογικό οδοιπορικό για το 2021, με τη δεύτερη διάλεξη του κύκλου «Πολιτιστική Διαδρομή αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» και την παρουσίαση της πορείας των έργων αναστήλωσης των αρχαίων θεάτρων – πόλων της διαδρομής.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου και ώρα 19.00 και έχει ως τίτλο: «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Aρχαίο Θέατρο Κασσώπης».

Ομιλητές της διάλεξης θα είναι οι: Ανθή Αγγέλη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, «Το Θέατρο της Κασσώπης» και η Δήμητρα Δρόσου, αρχαιολόγος και κ. Αχιλλέας Τρανουλίδης, αρχιτέκτονας, υπεύθυνοι του έργου αποκατάστασης αρχαίου θεάτρου Κασσώπης, «Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Κασσώπης».Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Σωματείου “Διάζωμα” Σταύρος Μπένος.

Η διαδικασία παρακολούθησης της δεύτερης εκδήλωσης είναι ακριβώς η ίδια με την πρώτη.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν ζωντανά από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει διαδικτυακά στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο, κάνοντας απλά «κλικ» την ημέρα της εκδήλωσης πέντε λεπτά πριν την έναρξη αυτής:https://www.megaron.gr/…/paramerizontas-to-peplo-tou…/

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ