Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΤην πρόσληψη 10 καθαριστριών σε σχολεία ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του Δήμου...

Την πρόσληψη 10 καθαριστριών σε σχολεία ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας

Την έγκριση πρόσληψης 10 ατόμων ΥΕ καθαριστριών σχολικών μονάδων ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (4 μήνες) και πλήρους ωραρίου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πρέβεζας στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του Κορωνοιού – COVID-19.

Το θέμα συζητήθηκε προ ημερήσιας διάταξης διότι κρίθηκε επείγον καθώς με το επικείμενο άνοιγμα των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να διασφαλιστεί ο αποτελεσματικός καθαρισμός των σχολικών μονάδων και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στα πλαίσια προστασίας του μαθητικού πληθυσμού και αυξημένων κινδύνων και προστασίας από τον COVID-19 όπως αυτά ορίζονται στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ