Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤα συμπεράσματα της τηλεδιάσκεψης των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής με τον Π....

Τα συμπεράσματα της τηλεδιάσκεψης των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής με τον Π. Διακοφώτη

Πραγματοποιήθηκε στις 2 μ.μ, σε πολύ καλό κλίμα η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων-παικτών των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής με τον Παναγιώτη Διακοφώτη, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, να δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει επανέναρξη στα πρωταθλήματα.

Από τον 5ο όμιλο συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη ο Αλέξης Λουκούμης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης γνωστοποιήθηκε πως θα γίνει αποστολή εγγράφου στην αρμόδια επιτροπή από την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αλλά και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργο Μπαντή, τόσο στον πρόεδρο της Γ.Γ.Α, Γιώργο Μαυρωτά όσο και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ούτως ώστε να ζητήσουν την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης ή τηλεδιάσκεψης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την επανέναρξη στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ