Μπορεί να δυσκολεύτηκαν στην έναρξη του πρώτου σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική, αφού με εκπληκτικές άμυνες και μεγάλες επιθετικές ενέργειες κατάφεραν και πήραν ένα ακόμη παιχνίδι στην διαδικασία των Play off για την άνοδο στην pre league, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως η Νίκη Αλεξανδρούπολης με 3-0 στα σετ (25-19), (25-19), (25-15).

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκαν σοβαρές στο παρκέ, χωρίς διάθεση για λάθη και με την στήριξη του κόσμου που για ακόμη έναν αγώνα έδωσαν δυναμικό παρών, πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την  επόμενη αγωνιστική (09/04/2022) η ομάδα της Πρέβεζας θα πάει στην Λάρισα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισσαϊκού.

Φ.Γ. Σ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος Π.- Τσεκούρας Γρ.): Σιούλα, Κούκα, Θεοδωράκη, Γκίμπερτ, Ρίτσα, Πάρσινα / Κοσμίδου (λ), Μητσοπούλου, Πατακιάρα, Ηλιάδη, Αγόρου, Σάμπου, Ζιώγου, Μέλου, Βαλέρια.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Θανάσης Μουστακίδης): Χατζηχαραλάμπους, Αφεντουλίδη, Αργυριάδη, Μπαρή, Καραμιχάλη, Μπαχλαβά, Προφαντή, Λαμπρίδου, Στεφάνου, Σαράντη, Καραμπάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here