Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ' ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣΣυνεχίζονται τα έργα στις εγκαταστάσεις στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου»

Συνεχίζονται τα έργα στις εγκαταστάσεις στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου»

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του στεγάστρου στις κερκίδες και απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση και την παράδοση του σπουδαίου αυτού έργου.

Επίσης, γίνονται εργασίες κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, όπου βρίσκονται οι αίθουσες του Γυμναστηρίου και του γραφείου του Συλλόγου του Κεραυνού.

Όπως πληροφορούμαστε, στο αμέσως επόμενο διάστημα, σειρά θα πάρουν οι εργασίες επισκευής στα αποδυτήρια των ομάδων ανδρών-γυναικών και διαιτητών.

Αξίζει να τονιστεί ο,τι το στάδιο του Θεσπρωτικού, που έχει έδρα ο τοπικός Κεραυνός, είναι μαζί με το δημοτικό στάδιο της Φιλιππιάδας που ανήκουν στον ίδιο Δήμο Ζηρού, δύο από τα δημοτικά στάδια στο Νομό μας που διαθέτουν στέγαστρο στις κερκίδες για τους φιλάθλους τους.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ