Συνεχίζονται από σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και μέχρι και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά τις ώρες από 18:00 έως 21:00 στα γραφεία του σχολείου που λειτουργεί στην Οδό Στησιχόρου 6, περιοχή Πόρος (Σχολικό συγκρότημα 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας).

H Διεύθυνση του Εσπερινού Γυμνασίου Πρέβεζας ενημερώνει ότι:

Η φοίτηση είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α’ τάξη.

Η μεταφορά των μαθητών, για όσους μένουν εκτός της πόλης της Πρέβεζας, από και προς τα Εσπερινά σχολεία είναι δωρεάν.

Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια σχολεία.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:15 έως 21:40.

Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Γυμνασίου αποκτούν απολυτήριο Γυμνασίου που τους δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στους διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ ενώ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιοδήποτε Εσπερινό ΓΕΛ η ΕΠΑΛ επιθυμούν.

Δικαίωμα εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο έχουν όλοι οι ενήλικες καθώς και εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των 14 ετών. Στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας. φοιτούν μαθητές από το Ν. Πρέβεζας, το Ν Αιτωλοακαρνανίας ( Βόνιτσα, Δρυμός, Πάλαιρος, Μοναστηράκι, Μύτικας κλπ.) καθώς και μαθητές του Ν. Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν το σχολείο ή να καλέσουν στο τηλέφωνο: 2682061511, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες λειτουργίας: 18:00-21:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here