Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣυνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Και Ποτών Θεσπρωτίας: Αυτές Είναι Οι Πολυδιαφημισμένες Επενδύσεις Τους

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Και Ποτών Θεσπρωτίας: Αυτές Είναι Οι Πολυδιαφημισμένες Επενδύσεις Τους

Την ώρα που η πανδημία σε συνδυασμό με την πολιτική των αστικών κομμάτων έχει τσακίσει δικαιώματα και εισοδήματα των εργαζομένων του κλάδου μας και των οικογενειών τους έρχεται για άλλη μια φορά ο όμιλος ιχθυοκαλλιεργειών Ανδρομέδα Νηρέας Σελοντα μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων και προχωράει σε μια ακόμα σειρά απολύσεων αυτή την φορά στο συσκευαστήριο ψαριών στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Καταγγέλλουμε αυτήν την πρακτική που έχει γίνει πολιτική του ομίλου.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων και στεκόμαστε στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας και στο σωματείο της Εύβοιας κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη. 

Η φίμωση των εργαζομένων. 

Η περιστολή δικαιωμάτων. 

Η απαξίωση των σωματείων μέσω της παράκαμψης τους από την διοίκηση δεν θα περάσει.

Όλοι μαζί ενωμένοι μέσα στα σωματεία μπορούμε να αγωνιστούμε και θα αγωνιστούμε για καλύτερες συνθήκες εργασίας δικαιώματα και μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας. 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πυκνώσουν τις τάξεις των σωματείων τους για να αντιπαλέψουμε την λαίλαπα που έχει εξαπολυθεί απέναντι στους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ