Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων - Ανέργων Πρέβεζας: Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας απολύει...

Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων – Ανέργων Πρέβεζας: Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας απολύει γιατρό

H «Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας» εκφράζει την αλληλεγγύη της στον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας», που αγωνίζεται ενάντια στην προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας να τσακίσει το σωματείο και τον συνδικαλισμό στον χώρο, απολύοντας τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, τον επικουρικό γιατρό, Κώστα Καταραχιά, στις 31 Μαρτίου .

Είναι πρόκληση η απόλυση γιατρού και μάλιστα από το μεγαλύτερο ογκολογικό Νοσοκομείο της χώρας, την ώρα που οι ανάγκες της Πανδημίας, αλλά πολύ περισσότερο των ίδιων των νοσοκομείων, απαιτούν χιλιάδες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Είναι μια προφανέστατη προσπάθεια διάλυσης ενός πρωτοπόρου σωματείου για τους αγώνες που έδωσε όλα τα τελευταία χρόνια με πρόεδρο τον Κώστα Καταραχιά, για την υπεράσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας, για μαζικές προσλήψεις και μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Μάχες για να υπερασπίσει τους εργαζόμενους και τους καρκινοπαθείς, διεκδικώντας μέτρα ασφάλειας και
προστασίας για όλους, μαζικά τεστ κάθε βδομάδα, καραντίνα και απολύμανση με κάθε κρούσμα και μαζικές προσλήψεις για να εξυπηρετεί με ασφάλεια τους Καρκινοπαθείς.

Είναι, επίσης, προσπάθεια ρεβανσισμού και εκδίκησης για τη δημοσιότητα που έλαβε η καταγγελία του σωματείου για τις ΕΔΕ σε γιατρούς και νοσηλευτές που νόσησαν από κορωνοϊό.

Απαιτούμε:

Να μην απολυθεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Κώστας Καταραχιάς, και να επιστρέψει στο τμήμα του, όπου και είναι απαραίτητος

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τον συνδικαλισμό και τους αγωνιστές

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ