Συμμετοχή της Επιτροπής “Πρέβεζα 1821 – 2021” σε τηλεοπτική – διαδικτυακή εκπομπή της Ellopia media Group

Η Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», με χαρά αποδέχτηκε την πρόκληση της ELLOPIA MEDIA GROUP να συμμετέχει στην Τηλεοπτική – Διαδικτυακή Εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα στις 25 Μαρτίου 2021.

H ELLOPIA MEDIA GROUP http://www.ellopiatv.com/ και με την αιγίδα του ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 https://timisto1821.gr/ , ανακοινώνει τα εξής:

Η 25η Μαρτίου 2021 αποτελεί μια επέτειο ορόσημο στην Ελληνική Ιστορία. Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από τις ηρωικές στιγμές του αγώνα της απελευθέρωσης από τους Τούρκους.

Η Εllopia Films USA, αποφάσισε την παραγωγή μιας τηλεοπτικής / διαδικτυακής εκπομπής, που θα αποτελέσει ένα βήμα συνύπαρξης Ελλήνων και Φιλελλήνων όλου του κόσμου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα προσπάθεια με την υπογραφή των διακεκριμένων Σκηνοθετών / Δημοσιογράφων Αθηνάς Κρικέλη και Δημήτρη Ζησόπουλου βραβευμένων σε διεθνές επίπεδο και από διεθνείς οργανισμούς και φεστιβάλ. Με την συνδρομή ομάδων, συνδέσμων, οργανώσεων, συλλόγων, Ενώσεων ανά τον κόσμο θα ‘τυλίξουν’ την γη με μηνύματα, χαιρετισμούς, δηλώσεις, εκδηλώσεις γεμάτες Ελλάδα.

Την Εικοστή Πέμπτη Μαρτίου 2021, ώρα 10:00 γίνεται η έναρξη της εκπομπής στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Επιτροπής “ΤΙΜΗΣΤΟ-21” και στο “ELLOPIAGROUP”. Το πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται από εκατοντάδες άλλες συνεργαζόμενες πλατφόρμες. Σε συνεχή ροή και για περισσότερες από τέσσερις ώρες, θα προβληθεί πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα εξής:

 Ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες σε όλο τον Κόσμο, που εορτάζουν την Επέτειο.

 Δηλώσεις και χαιρετισμούς απ’ όλο τον Κόσμο, σε σημεία που σχετίζονται Ιστορικά με το -21 (πχ Δήμαρχος Οδησσού).

 Συνεντεύξεις ζωντανά, από τις Ιστορικές Τοποθεσίες του -21 (πχ Ηγούμενος Αγ. Λαύρας, πρ. Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου κλπ).

 Videos και ντοκιμαντέρ πρώτης δημόσιας προβολής για το 1821.

Εκτός από την ζωντανή σύνδεση από την πόλη μας, θα προβληθούν τέσσερα βίντεο μικρής διάρκειας που επιμελήθηκε η Επιτροπή μας με την ακόλουθη θεματολογία:

 Ο χαλασμός της Πρέβεζας

 Οδυσσέας Ανδρούτσος

 Η θυσία του Ζαλόγγου

 Κωνσταντίνος Κανάρης

Με εκτίμηση,
Η Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»