Συλλυπητήριο Μήνυμα του Κεραυνού Θεσπρωτικού

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΤΣΙΟΥ.

Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού εκφράζει τα βαθιά συλληπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου του Παναθηναϊκού και Επίτιμου Προέδρου του Κεραυνού Θεσπρωτικού Μιχάλη Κίτσιου.

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (9/3) σε ηλικία 91 ετών ο Μιχάλης Κίτσιος, μια ιστορική μορφή για τον Παναθηναϊκό, καθώς διατέλεσε διοικητικό στέλεχος την εποχή του Γουέμπλεϊ και αργότερα Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Μιχάλης Κίτσιος στις 22/08/1971 είχε ομόφωνα ανακηρυχθεί από τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Κεραυνού Θεσπρωτικού, ως Επίτιμος Πρόεδρος για την προσφορά του στο Σύλλογό μας.

Επίσης, η Διοίκηση του Κεραυνού ομόφωνα αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κεραυνού που θα διεξαχθεί στο Θεσπρωτικό.

Στην φωτογραφία (1971), ο Μιχάλης Κίτσιος χαιρετίζει τους παίκτες του Κεραυνού Ανδρέα Φίντζο, Τάκη Ντόβα, Κώστα Καραβίδα με τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που είχε δωρίσει στο Σύλλογό μας.