Συγκινητική Προσφορά Από Τη Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας

Περισσότερα από 1.000 βιβλία που θα εμπλουτίσουν το Παιδικό-Εφηβικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας προσέφερε η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου αποδεχόμενη σχετική επιστολή που απέστειλε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου τον περασμένο Νοέμβριο και αφορούσε κυρίως τον εμπλουτισμό του Παιδικού-Εφηβικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης.

Η κ. Θεοδωρίδου μίλησε σήμερα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας  δηλώνοντας ότι η προσφορά (κυρίως όταν αφορά τα παιδιά) αποτελεί για την ίδια μια “ανταπόδωση” των όσων όμορφων πραγμάτων η ίδια έχει βιώσει στη ζωή της.

Η διάσημη σοπράνο αναφέρθηκε στη φιλία της με την συμπολίτισσα μας  κ.Γιούλη Λαϊνά που αποτέλεσε και τον συνδετικό κρίκο για την επαφή που είχε στην συνέχεια η κ. Θεοδωρίδου με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Νίκο Γεωργάκο και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Αθηνά Κωνσταντάκη με αποτέλεσμα την ευόδωση μιας τόσο ελπιδοφόρας ενέργειας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στην Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε και η κ . Κωνσταντάκη η οποία επεσήμανε ότι η συγκινητική προσφορά της κ. Θεοδωρίδου έρχεται σε μια συγκυρία όπου στο ισόγειο της Θεοφανείου θα διαμορφωθεί το Παιδικό-Εφηβικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας η Βιβλιοθήκη βρίσκεται δίπλα στο αναγνωστικό κοινό με διάφορους τρόπους, ενώ σύμφωνα με την κ. Κωνσταντάκη το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθούν δράσεις της Βιβλιοθήκης και στις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου έτσι ώστε να ο υπέροχος κόσμος του βιβλίου να διευρύνει τους ορίζοντές του σε κάθε γωνιά του Δήμου Πρέβεζας.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας