Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑΡΤΑΣυγκινητική Η Ανταπόκριση Του Κόσμου - Η «Προσφορά» Της Άρτας Έφθασε Στην...

Συγκινητική Η Ανταπόκριση Του Κόσμου – Η «Προσφορά» Της Άρτας Έφθασε Στην Ελασσόνα (Vid)

Η «προσφορά» της Άρτας έφθασε στην Ελασσόνα.

Το πρωί της Κυριακής, έφθασε στην Ελασσόνα, κλιμάκιο του Δήμου Αρταίων που μετέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα τα οποία συγκεντρώθηκαν, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των δημοτών, των φορέων, των συλλόγων και των επιχειρήσεων της περιοχής της Άρτας, στο κάλεσμα για στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς. 

Στην Ελασσόνα μετέβη ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πανέτας, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνίας Μέριμνας Χριστόφορο Σιαφάκα είχαν τον συντονισμό της δράσης.

Ο κ. Πανέτας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, στον οποίο και παρέδωσε το υλικό που συγκεντρώθηκε.

Για τέσσερις  ημέρες οι δημότες, μετέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, είδη που είναι  άμεσα απαραίτητα  και απόλυτα χρήσιμα στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

«Μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε όλους θερμά για ακόμη μία φορά που έδειξαν πραγματικά την αλληλεγγύη τους.

Οι φορείς της Άρτας για ακόμη μια φορά δίπλα μας στον αγώνα  μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους του Δήμου μας και στους εθελοντές μας για τον συντονισμό της προσπάθειας», τόνισε ο  Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ενώ σημείωσε «Μπράβο σε όλους σας, που δείχνετε τον δρόμο της αλληλεγγύης».

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ