Μεγάλες ελλείψεις στα αποθέματα αίματος, παρατηρούνται στα νοσοκομεία της χώρας. Ο αριθμός αιμοληψιών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας μειώθηκε σημαντικά τις γιορτές, γεγονός που συμβαίνει κάθε χρόνο την περίοδο αυτή, ωστόσο το πρόβλημα έγινε πιο έντονο, λόγω του κορονοιού.

Σύμφωνα με επικαιροποιημένες οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, η Αιμοδοσία των Νοσοκομείων πρέπει να μεταφερθεί εκτός του χώρου των Νοσοκομείων. Έτσι το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας θα μεταφερθεί από σήμερα στο ΚΗΦΗ (πρώην πυροβολικό) και θα λειτουργεί καθημερινές από 09:00 π.μ. έως 13:00 π.μ.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαριστεί τόσο τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση του χώρου αλλά και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης για την ανάλογη προσφορά του και την άμεση ανταπόκριση τους προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του Τμήματος Αιμοδοσίας μας.

Παράλληλα καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες που συνδράμουν την επιτυχημένη προσπάθεια του τμήματος Αιμοδοσίας μας, να συνεχίσουν να συνεισφέρουν και στις νέες προσωρινές εγκαταστάσεις καθόσον οι συνολικές ανάγκες της χώρας σε αίμα είναι μεγάλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here