Ο Δήμος Πρέβεζας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

(ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι στις 28/3/2023 ημέρα Τρίτη ώρες 9.30 ως 13.30 και στις 29/03/2023 ημέρα Τετάρτη 8.30 ως 13.30

θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου ( νωπό κοτόπουλο, χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο , χυλοπίτες οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες) στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων θα γίνει στην αποθήκη ΤΕΒΑ Δήμου Πρέβεζας-Σημείο διανομής ΤΕΒΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκεται στην περιοχή Νεάπολη Πρέβεζας /οδός Ιατρού Γερογιάννη 16 – Πυροβολικό.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν sms μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι ωφελούμενοι για την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να διαθέτουν το κατάλληλο έγγραφο πιστοποίησης/ταυτοποίησης δηλαδή το ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης μαζί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας .

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Για την προστασία της υγείας

και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here