Μια σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα από 24-26 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για το Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικής Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEDA-CECNSM 2021) που θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας το Τμήμα Πληροφορικής και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με το Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) έναν κορυφαίο φορέα που διοργανώνει τα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου επιθυμεί να δώσει μια εικόνα για τον μοναδικό κόσμο που πηγάζει από την αλληλεπίδραση μεταξύ των τομέων της μηχανικής υπολογιστών, των δικτύων και του Αυτοματισμού.

Η πρωτότυπη αυτή διοργάνωση θα θέσει την Ήπειρο στο επίκεντρο, καθώς εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν προσκληθεί να ταξιδέψουν στην Περιφέρειά μας και να συμμετάσχουν στο Συνέδριο, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, καινοτομίες και να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της τρέχουσας έρευνας στους πιο εξελιγμένους παραπάνω τομείς.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει δύο workshop, επτά ειδικές συνεδρίες, δύο διαλέξεις και περισσότερες από 80 παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των τριών ημερών διεξαγωγής του Συνεδρίου, να περιηγηθούν στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Πρέβεζας και να γνωρίσουν την Ηπειρωτική φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here