Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτην ΕΡΤ 1 το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας!!!

Στην ΕΡΤ 1 το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας!!!

Στην ΕΡΤ 1 και σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο Από Τις 6” βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023, το ιδρυτικό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Σπύρος Πλέουρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Λούπας, ο ταμίας Θωμάς Τσούνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκίδης Πολύκαρπος.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης όπου και προσκάλεσε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν με τους αποκριάτικους ρυθμούς της Samba τις ημέρες της αποκριάς όπου θα βοηθηθεί η τοπική οικονομία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας αλλά και θα δώσει χαρά και κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Έπειτα πήρε τον λόγο ο Σπύρος Πλέουρας και μίλησε για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων και ανέφερε ότι το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας είναι το μεγαλύτερο και δυνατότερο Καρναβάλι της Βορειοδυτικής Ελλάδας και πόσο θα βοηθήσει την τοπική αγορά και της τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν τόσο ανάγκη ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Κάλεσμα να επισκευτούν την πόλη μας προς τους ανθρώπους των γειτονικών νομών αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο ο θεσμός και έρχονται γκρούπ από όλη την Ελλάδα και διανυκτερεύουν ακόμη και τριήμερα στην Πρέβεζα.

Θα πρέπει να υπάρξει υποστήριξη τόσο από τον Δήμο όσο και από την Περιφέρεια για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Οφείλουμε ως Ένωση να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά της Οργανωτικής Επιτροπής και Ομάδας που με την δουλειά τους και την αφοσίωση τους συγκεκριμένο θεσμό γεμίζουν τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας.

Η Ένωση Ξενοδόχων συμβάλει και συνεργάζεται με το Κομιτάτο για την καλύτερη Προβολή και Τηλεοπτική Προώθηση του Καρναβαλιού που πλέον έχει γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Πρέβεζας.

Πάντα είμαστε δίπλα σε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Ένωση όλη την Δημιουργική και Συντονιστική ομάδα του Κομιτάτου όπως επίσης το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ1, την παρουσιάστρια της εκπομπής Νίνα Κασιμάτη, τον Δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής Θεόδωρο Σκουλή αλλά και όλη την ομάδα του κοντρόλ για το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ