Η έγκριση ίδρυσης και Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς σαράντα δύο θέσεων στη Δημοτική Ενότητα Δήμου Πρέβεζας επί της οδού Κ. Τζαβελα (παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας) θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης που συνεδριάζει την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00 μ.– με τηλεδιάσκεψη και με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Να θυμίσουμε ότι μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου του Δήμου Πρέβεζας κ. Γρηγόρης Κουμπής ανέφερε ότι προχώρησαν οι διαδικασίες και ο Δήμος Πρέβεζας εισηγήθηκε στην περιφέρεια Ηπείρου την ίδρυση Λαϊκής Αγοράς, στην πόλη της Πρέβεζας.

Η χωροθέτηση και ο τρόπος λειτουργίας της εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου με βάση τον κανονισμό λειτουργίας που πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της όπως η τοποθέτηση των πωλητών, τα μέτρα των πάγκων, το ωράριο λειτουργίας. Στη συνέχεια οι άδειες που αφορούν τους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών θα χορηγηθούν ύστερα από προκήρυξη, που θα εκδοθεί από την περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here