ΠΑΣ Παλιάμπελα και Ερμής Καναλίου αναμετρήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” για μία θέση στην 1η κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με το σκορ να σταματάει στο 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ δράση, με τον Ερμή όμως να απειλεί δύο φορές πρώτα στο 18′ και έπειτα στο 23′ με τον Ζιώγκα , με την δεύτερη  προσπάθεια να καταλήγει και στο οριζόντιο δοκάρι από την επέμβαση του Καραΐσκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Παλιάμπελα κατάφεραν να χτυπήσουν πρώτοι και να σκοράρουν  στο 59′ με τον Πιότσο και στο 90′ να κλειδώσουν ουσιαστικά την νίκη με τον Νίκο Καπότη έπειτα από αντεπίθεση να σκοράρει σε κενό τέρμα, εν τέλει δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση για την 1η κατηγορία. 

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κέφης – Αναγνωστάκης

ΠΑΣ Παλιάμπελα (Κώστας Ζώτος): Καραΐσκος, Κουτσογιώργος, Μεσίνη, Dedi, Βαρδής, Γκουνέλας, Χασάϊ (83΄ Δόσης), Λιότσος (83΄ Σπερδέα), Ρούσος (62΄ Καπότης Ν.), Καπότης Γ. (83΄ Φούρλης), Νταλαγιάννης (55΄ Νιάφας).

Ερμής Καναλίου (Κώστας Βέρμπης): Μπαλάφας, Κάτσανος (82΄ Γεωργουσόπουλος), Μπακόλας, Μπαλακέρας, Κατωγιάννης, Ζήσης (82΄ Βέρμπης), Χυσένι  (82΄ Xhika), Παλάντζας, Χουλιάρας (72΄ Καντζιώτης), Ζιώγκας, Μπλίκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here