Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την δημιουργία κόμβων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι διαδικασίες για την κατασκευή των κόμβων που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την παραλιακή εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

Πριν από λίγες μέρες έγινε δέσμευση ποσού 214.345 χιλιάδων ευρώ (για το έτος 2021) που αφορά την πληρωμή του έργου “Κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας (συμβολή με την οδό Λασκαράτου και θέση Φραξύλα αντίστοιχα)”.

Επίσης έγινε μια ακόμη δέσμευση 189.965 ευρώ (επίσης για το έτος 2021) για το έργο κατασκευής κυκλικού κόμβου στην θέση Λυγιά, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Εθνική Οδό Πρέβεζας -Ιωαννίνων στην θέση “Ζέφυρος”.

Όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου η κατασκευή των κόμβων στις εθνικές οδούς της Πρέβεζας εντάσσεται στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου για δημιουργία κόμβων σε ολόκληρο το οδικό της δίκτυο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην δημιουργία ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας .