Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στον χώρο του Ναυτικού Μουσείου Πρέβεζας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου -Λευκάδας οι εργασίες για τη διαμόρφωση αλλά και τον εξοπλισμό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας και Διαδραστικής Ψηφιακής Ενημέρωσης που θα λειτουργήσει στον χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πρέβεζας στο Ναυτικό Μουσείο.

Πριν από λίγες μέρες εγκρίθηκε ποσό περίπου 30.000 ευρώ καθώς και η δαπάνη για την φύλαξη και σύνδεση συναγερμού του Κέντρου.

Το έργο Λειτουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας και Διαδραστικής Ψηφιακής Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού κόλπου – Λευκάδας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020 με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι ο σχεδιασμός, η οργάνωση και λειτουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου – Λευκάδας, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και των διαδραστικών μέσων επικοινωνίας με το κοινό, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του ελλείμματος που υπάρχει στον τομέα της περιβαλλοντικής ενημέρωσης.

Προσβλέπει δε στην άρση αυτής της “επικοινωνιακής απομόνωσης” και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης δομής περιβαλλοντικής διερμηνείας και προσέλκυσης επισκεπτών.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ