Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου -Λευκάδας οι εργασίες για τη διαμόρφωση αλλά και τον εξοπλισμό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας και Διαδραστικής Ψηφιακής Ενημέρωσης που θα λειτουργήσει στον χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πρέβεζας στο Ναυτικό Μουσείο.

Πριν από λίγες μέρες εγκρίθηκε ποσό περίπου 30.000 ευρώ καθώς και η δαπάνη για την φύλαξη και σύνδεση συναγερμού του Κέντρου.

Το έργο Λειτουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας και Διαδραστικής Ψηφιακής Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού κόλπου – Λευκάδας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020 με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι ο σχεδιασμός, η οργάνωση και λειτουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερμηνείας του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου – Λευκάδας, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και των διαδραστικών μέσων επικοινωνίας με το κοινό, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του ελλείμματος που υπάρχει στον τομέα της περιβαλλοντικής ενημέρωσης.

Προσβλέπει δε στην άρση αυτής της “επικοινωνιακής απομόνωσης” και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης δομής περιβαλλοντικής διερμηνείας και προσέλκυσης επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here