Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΣε αναμονή της επίσημης απόφασης για σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου στην Τ.Κ...

Σε αναμονή της επίσημης απόφασης για σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου στην Τ.Κ Κερασούντας ο Δήμος Ζηρού

Στην υποβολή αιτήματος προς την 6η ΥΠΕ για την σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Ν. Κερασούντας προχώρησε ο Δήμος Ζηρού κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική για την περιοχή αφού όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού , στην ευρύτερη περιοχή των Κοινοτήτων Ν.Κερασούντας, Πέτρας, Στρογγυλής και του οικισμού Ηλιοβουνίων δεν υπάρχει καμία μονάδα πρωτοβάθμιας υγεία με αποτέλεσμα οι κάτοικοι , ηλικιωμένα στην πλειοψηφία τους άτομα, να χρειάζεται καθημερινά να μεταβαίνουν στο Κ.Υ Φιλιππιάδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αρτας.

Εξάλλου στη Ν. Κερασούντα(μια κοινότητα με 1.000 μόνιμους κατοίκους) λειτουργούσε αγροτικό ιατρείο και ως εκ τούτου στο Κοινοτικό Κατάστημα υπάρχει ο χώρος και οι απαραίτητες υποδομές για την επανέναρξη λειτουργίας ενός Περιφερειακού Ιατρείου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες όλων των περιστατικών που χρήζουν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ