Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣήμερα η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Εμβόλια-Εμβολιασμός επί νόσου COVID-19"

Σήμερα η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Εμβόλια-Εμβολιασμός επί νόσου COVID-19”

Το Επιστημονικό Συμβούλιο και το Τμήμα Πληροφορικής του Νοσοκομείου μας με την συμπαράσταση και την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00 με θέμα: ΕΜΒΟΛΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙ ΝΟΣΟΥ COVID-19.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ MD, phD Καθηγητής Πνευμονολογίας -Εντατικής θεραπείας Εθνικού κ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής Γ’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, Ιατρική Σχολή, Σύμβουλος Πνευμονολόγος, Λαϊκό Νοσοκομείο Adjunct Professor, McGill University ,Montreal, QC Canada.

ΜΑΡΙΑ ΓΑΖΟΥΛΗ Καθηγήτρια Βιολογίας -Νανοϊατρικής ,στην Ιατρική Σχολή του ΕΠΚΑ Εθνικός Εκπρόσωπος Στον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην επιτροπή προηγμένων θεραπειών (CAT) και αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων(ΕΟΦ).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι Πρόεδροι: του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος και Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Δήμας.

Η εκδήλωση θα καλύπτεται ζωντανά και από την εφαρμογή Facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/gnprevezas/

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ