Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΡαγδαίες εξελίξεις με το Α.Τ Αγίων Αναργύρων - Τι συμβαίνει με τον...

Ραγδαίες εξελίξεις με το Α.Τ Αγίων Αναργύρων – Τι συμβαίνει με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης

Σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνεται από τη θέση του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνεται από τη θέση του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων ενώ το ίδιο συνέβη και με τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου ο οποίος συνομιλούσε με το θύμα και είπε ότι τι περιπολικό δεν είναι ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον αξιωματικό που διεξάγει την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ