Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠροσκυνηματική εκδρομή από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης στην Κωνσταντινούπολη

Προσκυνηματική εκδρομή από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης στην Κωνσταντινούπολη

Προσκυνηματική εκδρομή διάρκειας 6 ημερών στη Κωνσταντινούπολη διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης υπό την πνευματική καθοδήγηση και συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.Χρυσοστόμου.

Η εκδρομή θα διεξαχθεί το διάστημα από 7 έως 13 Ιουνίου, ενώ οι εκδρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στα ιερά μνημεία της Ρωμιοσύνης (Ναό Αγίας Σοφίας, Πατριαρχικός Ναός Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο Βαλουκλί, Ιερά Μονή Βλαχερνών, Πριγκηπόννησα) καθώς και σε άλλα προσκυνήματα και αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί προσεχώς. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6973232513 (π. Αρσένιος) και 6977732767 (π. Ιωάννης).

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ