Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΠΡΕΒΕΖΑΠρος δημοπράτηση το έργο βελτίωσης αγροτικής οδού Τ.Κ Χειμαδιού Δήμου Πρέβεζας

Προς δημοπράτηση το έργο βελτίωσης αγροτικής οδού Τ.Κ Χειμαδιού Δήμου Πρέβεζας

Το “πράσινο φως” για τη δημοπράτηση του έργου “Βελτίωση αγροτικής οδού Τ.Κ Χειμαδιού” έδωσε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 499.500 ευρώ, ενώ η χρηματοδότησή του προήλθε μετά από πρόταση που υπέβαλε o Δήμος Πρέβεζας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι εργασίες προβλέπουν την ασφαλτόστρωση υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ Χειμαδιού για την εύκολη και ασφαλή προσπελασιμότητα σε κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε εκτός σχεδίου περιοχή. Αφορά εργασίες που βελτιώνουν την αγροτική οδό χωρίς να θίγονται όμορες ιδιοκτησίες.

Ο αμμοχαλικοστρωμένος σήμερα δρόμος συνολικού μήκους 3.285 μέτρων βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση λόγω των καιρικών φαινομένων, της έλλειψης συντήρησης καθώς και της συχνής διέλευσης βαρέων αγροτικών οχημάτων, ενώ η βελτίωσή του θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων καθώς και των αγροκτηνοτρόφων της περιοχής.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ