Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠρος Άνοιγμα Της Αγοράς Στις 18 Ιανουαρίου

Προς Άνοιγμα Της Αγοράς Στις 18 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Κοινωνία ώρα mega”σύμφωνα με  νέο σχέδιο από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ,αν φυσικά το επιτρέψει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας ,προβλέπεται το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής .Το άνοιγμα της αγοράς θα είναι οριζόντιο ενώ θα ανοίξει και το λιανεμπόριο .

Ειδικότερα ,τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης αναμένεται να λειτουργήσουν με τη μέθοδο click inside με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο κατάστημα για να δοκιμάσουν τα ρούχα ή τα παπούτσια που θέλουν να αγοράσουν.

Η μέθοδος click away θα συνεχίσει να υπάρχει για όσα καταστήματα λειτούργησαν με αυτή την περίοδο των γιορτών .

Για  τη μέθοδο click inside  πιο αναλυτικά  σε ένα κατάστημα 100 τ.μ θα μπορούν να μπουν και να εξυπηρετηθούν έως και 4 άτομα ενώ για κάθε 15 τ.μ θα μπορεί να εισέλθει ακόμα ένα άτομο  ενώ θα υπάρχει χρονικό περιθώριο για την παρουσία των πελατών μέσα στο κατάστημα.

Για την έλευση στο κατάστημα απαιτείται ραντεβού όπως ακριβώς γίνονταν και με τη μέθοδο click away.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ