Πάμε Ξανά…ήταν το όνομα της καταπληκτικής βραδιάς γεμάτη νεανική λάμψη και πολιτισμό που χάρισαν στο κοινό της Πρέβεζας οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου το βράδυ του Σαββάτου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”.

Οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς εργάστηκαν κατά τη δύσκολη αυτή σχολική χρονιά και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ένα ποικίλο πρόγραμμα που μεταξύ άλλων περιελάμβανε αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, στη Θράκη κ.α. Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο Δ/ντής του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας Χαλβατζής Βασίλειος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Ταμίας του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων Γ.Παπαδόπολος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απέστειλε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αθηνά Κωνσταντάκη.

Mεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν o Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου “Σπύρος Δήμας” Λεωνίδας Αργυρός, μέλη του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί , γονείς, φίλοι των παιδών κ.αΕιδικότερα στην εκδήλωση του σχολείου συμμετείχαν τα μουσικά σύνολα :

1. Η χορευτική Ομάδα Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας (Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση). – Υπευθ. Καθηγ. Γιαννούλη Σοφία.

2. Σύνολα Ακορντεόν – Υπευθ. Καθ. Κοσμά Δήμητρα.

3. Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής – Υπευθ. Καθ. Παπάς Ιωάννης

4. Σύνολο Jazz – Υπευθ. Καθ. Κούρτης Αναστάσιος.

5. Τραγούδι “Λόρδος Βύρων” – Πρωτότυπη Δημιουργία των καθηγητών ΜΟΥΣΙΚΗ:Κουμπιός Πέτρος ΣΤΙΧΟΙ: Ζέρβα Μερόπη (Στα πλάισια του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση).

6. Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής (Αφιέρωμα στη Θράκη)- Υπευθ. Καθ. Σχοινά Βασιλική, Καζαντζής Χρυσοβαλάντης.

7. Ορχήστρα Έντεχνου Λαϊκού (Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή) Υπευ. Καθ. Τσολάκης Πέτρος.Οργάνωση και Παρουσίαση Υπευθ. Καθ. Γιαννουλάτου Πανωραία & Κορωναίου Παναγιώτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here