Η κυβέρνηση βλέποντας καθημερινά των αριθμό των κρουσμάτων, αλλά και των νεκρών από τον κορονοϊό να αυξάνονται προσπαθεί να βρει λύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει την σοβαρότητα του κινδύνου της δημόσιας υγείας.

Ένα άλλο αγκάθι όμως που πρέπει να διαχειριστούν οι κυβερνώντες είναι οι πορείες που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν δεκάδες φορείς, σωματεία και σύλλογοι για την επέτειο του Πολυτεχνείου που είναι στις 17 Νοεμβρίου.

Για τον λόγω αυτό με επείγουσα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και δημοσίευση στο φύλλο της κυβέρνησης, απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν από 4 άτομα και άνω, από τις 06:00 το πρώϊ της 15ης Νοεμβρίου έως και τις 21.00 της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Όσοι πραγματοποιήσουν πορείες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα που φτάνουν και τις 5.000 ευρώ για τα νομικά πρόσωπα, ενώ 3.000 θα πληρώσουν τα φυσικά πρόσωπα και από 300 ευρώ σε κάθε έναν που θα συμμετέχει.

Ήδη έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την Επικράτεια και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν όλοι όσοι ετοιμάζονται να κάνουν πορείες θα τις πραγματοποιήσουν ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here