Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠήρε το ματς με την Πρέβεζα στα χαρτιά η Αναγέννηση!

Πήρε το ματς με την Πρέβεζα στα χαρτιά η Αναγέννηση!

Έστω και με καθυστέρηση, η απόφαση για το ματς της Αναγέννησης με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν η αρτινή ομάδα να παίρνει το ματς στα χαρτιά.

Το αν και πότε θα ξεκινήσει εκ νέου το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπορεί να παραμένει άγνωστο, ωστόσο η Αναγέννηση αν αυτό συμβεί, θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις επιπλέον βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα, αφού η ένσταση που είχε καταθέσει για παράνομη συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, εκδικάστηκε, η αρτινή ομάδα δικαιώθηκε, και πήρε το παιχνίδι στις δικαστικές αίθουσες με 0-3

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το παιχνίδι της 3ης, και τελευταίας λόγω της διακοπής λόγω κορωνοϊού, αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, που διεξήχθη την 1η Νοεμβρίου, όπου η Αναγέννηση ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά στην Πρέβεζα με 1-0, ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, αγωνίστηκαν για λίγη ώρα με παίκτη που δεν πληρούσε τα ηλικιακά όρια, πράγμα παράτυπο, που υπέπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων της Αναγέννησης, που κατέθεσαν ένσταση.

Πέραν του αγώνα που η Πρέβεζα χάνει με 0-3 στα χαρτιά, θα δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών (-3) καθώς και πρόστιμο ύψους 600€. Ακολουθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2016: α) απώλεια του αγώνα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με τον ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας 1960 που διεξήχθη την 01/11/2020 και κατακύρωση αυτού υπέρ του ενιστάμενου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και γ) χρηματική ποινή εξακοσίων (600,00) ευρώ».

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ