Πέπλο θλίψης πάνω από τη Νέα Σαμψούντα

Σε κλίμα απέραντης θλίψης τελέστηκε χθες η εξόδιος ακολουθία του τ. προέδρου εφετών Γιάννη Παπαϊωαννίδη στη ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νέα Σαμψούντα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Γιάννης Παπαϊωαννίδης έφτασε στο αξίωμα του προέδρου εφετών, παντρεμένος με την Φιλόλογο και πρώην δημοτική σύμβουλο και εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας και πολιτισμού , Ελευθερία Αγγέλη Παπαϊωαννίδη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δικηγόρο Αλέξανδρο και την Δικαστικό Κέρυ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας, πληροφορούμενο τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του συμπολίτη μας και τ. Προέδρου Εφετών Ιωάννη Παπαϊωαννίδη, εκφράζει την οδύνη και την βαθιά του θλίψη.

Αναφέρει «Ο εκλιπών, υπήρξε άριστος υπηρέτης του θεσμού της Δικαιοσύνης, διακρίθηκε για το ήθος, την ορθοκρισία, τις γνώσεις και τη σεμνότητά του στα δικαστικά έδρανα, αλλά και έλαμψε με την ευγένεια και την κοινωνικότητά του, στην τοπική ζωή της πόλης μας και όχι μόνο.

Ακέραιος χαρακτήρας, με άρτια νομική σκέψη και παιδεία, μετριόφρων, συνετός, διακρινόταν για την συναδελφικότητά του, την εργατικότητά του και την προσφορά του στο Δικαστικό Σώμα, στο οποίο προσέφερε με αφοσίωση τις υπηρεσίες του, αλλά και στην κοινωνία.

Η Δικαιοσύνη, αλλά και ο νομικός κόσμος της Πρέβεζας, έχασαν έναν άξιο εκπρόσωπο τους.Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του και ιδίως προς τον υιό του και αγαπητό συνάδελφο, Αλέξανδρο».

«Πέπλο θλίψης απλώθηκε πάνω από το χωριό μας» αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου Αμισός Νέας Σαμψούντας σημειώνοντας «Βαριές και δυσαναπλήρωτες απώλειες, μέσα σε λίγες μέρες χάσαμε δύο δικούς μας αγαπημένους συγχωριανούς. Τασία-Γιάννη σας περιμένει μια θέση στην γειτονιά των Αγγέλων.

Φύγατε νωρίς…

Ο Γιάννης Παπαϊωαννίδης ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας.Η Τασία Κουρτίδου από τα πρώτα μέλη του χορευτικού μας.Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για το Σύλλογό μας.

Πάντα θα ζείτε στις καρδιές μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους οικείους τους».