Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει κατάργηση των χημικών

Προαναγγελία από Χρυσοχοΐδη για κατάργηση χημικών. «Δουλεύουμε, ώστε σε σύντομο μέλλον, να μην χρειάζονται χημικά!», αναφέρει σε tweet του ο κ. Χρυσοχοΐδης και σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου, είναι υπό επεξεργασία το θέμα προκειμένου να καταργηθούν τα χημικά.

Την κατάργηση των χημικών στο σύντομο μέλλον, προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δήλωσή του, με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που του ασκεί με αφορμή τα  επεισόδια στο Εφετείο.

«Δουλεύουμε, ώστε σε σύντομο μέλλον, να μην χρειάζονται χημικά!», αναφέρει σε tweet ο κ. Χρυσοχοΐδης, και όπως λένε πηγές του υπουργείου, είναι υπό επεξεργασία το θέμα προκειμένου να καταργηθούν.

Βολές σε ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα «και κουνάει το δάχτυλο», καθώς επί διακυβέρνησής του, μέσα σε επτά μήνες, η αστυνομία είχε ρίξει τον τριπλάσιο αριθμό χημικών, απ’ ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ, στο διπλάσιο χρονικό διάστημα. Επίσης αναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να αντέξει μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία!

Ο υπουργός αναφέρει:

«Στις διαδηλώσεις στην Αθήνα: 1ο επτάμηνο 2019. Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Χρήση 2.135 δακρυγόνων-χημικών. Από Αύγουστο 2019 έως σήμερα (14 μήνες). Διακυβέρνηση ΝΔ. Χρήση 778 δακρυγόνων-χημικών».