Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΟ Ράσελ Κρόου έσπασε τα δυο του πόδια και το έμαθε μετά...

Ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα δυο του πόδια και το έμαθε μετά από 10 χρόνια

Όλα συνέβησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ρομπέν των Δασών».

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε μία σκηνή, ο χαρακτήρας του θα έπρεπε να πηδήξει από μία βαριά κλειστή πόρτα στο έδαφος.

Ο Κρόου είπε ότι οι κινηματογραφιστές βιάζονταν να γυρίσουν τη σκηνή πριν δύσει ο ήλιος και, εκ των υστέρων, δεν είχε προετοιμαστεί σωστά το σετ με την επιφάνεια που θα έπεφτε ο ηθοποιός.

Έτσι, ο Κρόου πήδηξε κάτω και έσπασε και τα δυο του πόδια, ωστόσο, όπως επισήμανε, συνέχισε να γυρίζει τη σκηνή.

«Πήδηξα από μία μεγάλη πόρτα κάστρου σε ένα πολύ σκληρό έδαφος. Έπρεπε να είχαμε ετοιμάσει καλύτερα το έδαφος που θα έπεφτα, όπως το να είχαμε θάψει ένα μαξιλάρι από κάτω, αλλά βιαζόμασταν να γυρίσουμε τη σκηνή.

Με εκατοντάδες κομπάρσους τριγύρω μου, και με τα βέλη να πετούν δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε το γύρισμα. Καθώς πήδηξα, θυμάμαι ότι είπα ότι αυτό θα πονέσει πολύ.

Όλα για την τέχνη. Χωρίς γύψο, χωρίς νάρθηκες, χωρίς παυσίπονα, απλώς συνέχισα να πηγαίνω στη δουλειά και με τον καιρό έγινα καλά. Προφανώς τελείωσα εκείνη την ταινία με δύο σπασμένα πόδια», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν πίστευε ότι αυτός ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, αλλά δέκα χρόνια μετά είχε ενοχλήσεις στα πόδια και επισκέφθηκε έναν γιατρό. Εκεί, ο γιατρός τον ρώτησε πότε έσπασε τα δύο του πόδια, καθώς φαίνεται ότι βρήκε απομεινάρια των καταγμάτων στις ακτινογραφίες.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ