Ο Παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” ανοιχτός και τις Κυριακές!!

Ο νέος παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” θα είναι ανοιχτός για τα παιδιά και τις Κυριακές!!

Μπορείτε να τον επισκεφτείτε από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Αντίθετα με τα περισσότερα καταστήματα που τις Κυριακές παραμένουν κλειστά ο παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” θα είναι εδώ και στην διάθεση των μικρών μας φίλων αλλά και όσων θέλουν να πιούν τα καφεδάκι τους ή το ποτό τους!!!

Ο παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” είναι εδώ για να προσφέρει μέσα από τις ασφαλείς εγκαταστάσεις και τις ποιοτικές υπηρεσίες του, στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης στα παιδιά και τους συνοδούς τους. 

Επίσης ο Παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” θα είναι ανοιχτός και την 28η Οκτωβρίου το πρωί!!

Ο παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” αναλαμβάνει και παιδικά πάρτυ οπότε αν δεν έχετε βρει ακόμα μέρος για να φιλοξενήσει το πάρτυ γενεθλίων των παιδιών σας τώρα ξέρετε που να απευθυνθείτε!!!

Σε μια από τις καλύτερες και πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Πρέβεζας στο μαγευτικό Βαθύ οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα στα πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια που παρέχει ο παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” αλλά και οι γονείς στον όμορφα διακοσμημένο χώρο της καφετέριας θα μπορούν να πιούν τον καφέ, το ποτό και το αναψυκτικό τους ξέροντας ότι τα παιδιά τους παίζουν μέσα στην απόλυτη ασφάλεια που παρέχει ο παιδότοπος!

Νέος χώρος, ξεχωριστός, ευχάριστος και αποκλειστικά αφιερωμένος στο παιδί αλλά και τους γονείς του φυσικά. Αν δεν τον έχετε γνωρίσει ακόμα, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να το κάνετε και να γνωρίσετε από κοντά τον ιδανικό προορισμό εξόδου για το παιδί σας και εσάς!