Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑΡΤΑΟρειβατικός Σύλλογος Άρτας: Τζουμέρκα: Πινακούλι (1932 μ.)

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας: Τζουμέρκα: Πινακούλι (1932 μ.)

Ο ΕΟΣ Άρτας προγραμματίζει ανάβαση στην κορυφή Πινακούλι ή Τρία Σύνορα στα Τζουμέρκα.

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί από το καταφύγιο στον Σταυρό Θεοδωριάνων.

Μετά την ανάβαση στην κορυφή θα προσεγγίσουμε και τις δύο επόμενες κορυφές, την Σκλάβα (2.088 μ.) και τον Σκοπό (2.058 μ.) με απώτερο στόχο μία χειμερινή διάσχιση των νότιων κορυφών των Τζουμέρκων.

Αν ο καιρός σταθεί αρωγός η εξόρμηση θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ειδάλλως αυτή θα μετατεθεί για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (διήμερο με διανυκτέρευση 28-29 Ιανουαρίου στο ίδιο καταφύγιο).

Συνθήκες χειμερινού βουνού που απαιτούν τον ανάλογο ορειβατικό εξοπλισμό.

Βαθμός Δυσκολίας: 

Ώρες πορείας: περίπου 10

Ώρα αναχώρησης: 06:00

Υπεύθυνος εξόρμησης: Χρήστος Κούρτης

Υψομετρική διαφορά: 1.200μ

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Απαραίτητο πιολέ, κραμπόν και κράνος. Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει δικά του μπορεί να δανειστεί από το σύλλογο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων, καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ