Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα της Πελοποννήσου (ο Ερύμανθος με ύψος 2.223 μέτρα) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εξόρμησή μας.

Αφετηρία μας θα είναι ο μικρός ορεινός οικισμός του Μίχα, στον οποίο θα διανυκτερεύσουμε σε σκηνές.

Την Κυριακή η ανάβαση θα γίνει από το όμορφο μονοπάτι με τα πανύψηλα έλατα, ενώ μετά από δύο (2) ώρες θα βρεθούμε στην αλπική ζώνη του βουνού. Από εκεί διασχίζοντας τις πλαγιές της Μουγγίλας θα φτάσουμε σε αέρινο οροπέδιο.

Μπροστά μας ο όγκος του Ωλενού, που μετά από μία (1) ώρα ανάβασης θα βγούμε στην κορυφή. Η θέα από την κορυφή κόβει την ανάσα.

Αν υπάρχει άνεση χρόνου η διαδρομή θα γίνει κυκλική.

Βαθμός Δυσκολίας:  3

Ώρες πορείας: 10

Ώρα αναχώρησης: 17:00 μμ το Σάββατο από το πάρκινγκ έναντι της πλατείας Ζέρβα.

Διανυκτέρευση σε σκηνές και δωμάτια

Υπεύθυνος εξόρμησης::  Χρήστος Κούρτης (6976887041)

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων, καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here