Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΞεκινούν οι προπονήσεις στη Football League: Όλα δείχνουν σέντρα!

Ξεκινούν οι προπονήσεις στη Football League: Όλα δείχνουν σέντρα!

Η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει η Football League, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Γ’ Εθνική!

Όλα δείχνουν σέντρα στη Football League, τη μοναδική επαγγελματική λίγκα της Ευρώπης, θυμίζουμε, που ήταν στο «ψυγείο»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Γ’ Εθνική, τονίζεται, ωστόσο, σε αυστηρό τόνο, πως η κατηγορία πρέπει να εγγυηθεί -και το έχει, βέβαια, ήδη κάνει- ότι θα τηρούνται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, στα πρότυπα της Super League 1 και της Super League 2!

Την ερχόμενη Δευτέρα (15/02), λοιπόν, οι 20 ομάδες (δύο όμιλοι των 10) φαίνεται πως θα ξεκινήσουν προπονήσεις, μια μίνι προετοιμασία ουσιαστικά, και πιθανότατα σε διάστημα 25 ημερών (μέχρι 10 Μαρτίου) θα γίνει και η σέντρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα-εξπρές.

Ακριβείς ημερομηνίες θα μάθουμε εν καιρώ, και βλέποντας και κάνοντας…

Σε ό,τι αφορά, δε, τη Γ’ Εθνική, η επιτροπή είναι επίσης θετική, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» σε 15 μέρες και το πρωτάθλημα να εκκινήσει ξανά μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για να προλάβει να ολοκληρωθεί.

Λογικά από τη Δευτέρα, εξάλλου, ξεκινούν επίσης προπονήσεις και για την πρώτη κατηγορία στο πρωτάθλημα γυναικών.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ