Ξεκινούν Οι Εργασίες Για Τη Δημιουργία Σκοπευτηρίου Στον Άγιο Γεώργιο Του Δήμου Ζηρού

Προχωρά η δημιουργία σκοπευτηρίου στο Δήμο Ζηρού και συγκεκριμένα σε έκταση 25 στρεμμάτων που παραχώρησε ο Δήμος στο Σκοπευτικό Σωματείο Πρέβεζας “Ακτιος Απόλλων”,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Σωματείου Θεοφάνης Χαλάστρας αποτυπώνει τον χώρο, όπου θα διαμορφωθεί το σκοπευτήριο ευχαριστώντας παράλληλα το Γραφείο Τοπογραφικών Μελετών Δημητρίου Βασίλη στην Φιλιππιάδα.

Να θυμίσουμε ότι η παραχώρηση του χώρου προς το Σωματείο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού δεδομένου ότι το σημείο κρίθηκε ως το καταλληλότερο, αφού έχει τις δυνατότητες για την πλήρωση των τεχνικών προδιαγραφών για την αδειοδότηση της λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης του σκοπευτηρίου.

Η έκταση θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες (δημιουργία σκοπευτηρίου) του Αθλητικού Σκοπευτικού Σωματείου Νομού Πρέβεζας ” ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ”, οι οποίες είναι κοινωφελείς, προάγουν τα τοπικά συμφέροντα και σκοπό έχουν την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της σκοποβολής.