Ξεκινά στις 29 Μαρτίου η ηλεκτρονική προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τις Π.Ε Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας

Από τις 29 Μαρτίου έως 13 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τις Περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας.

Σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρία της μελέτης εκπόνησης του κτηματολογίου η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr.

Για την Π.Ε Πρέβεζας εντάσσονται οι περιοχές:Δήμος Πρέβεζας (εκτός των Δημοτικών/Τοπικών Κοινοτήτων Πρέβεζας, Στεφάνης)Δήμος Ζηρού (εκτός των Δημοτικών/Τοπικών Κοινοτήτων Θεσπρωτικού, Νέας Κερασούντος, Πέτρας, Ρωμιάς, Φιλιππιάδος)Δήμος ΠάργαςΠεριλαμβάνεται δε το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στα στοιχεία των δικαιωμάτων τους με την χρήση των κωδικών taxisnet προκειμένου να επαληθεύσουν την ορθότητά τους και σε περίπτωση που διαφωνούν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα επανεξέτασης είτε κατόπιν ραντεβού στο Γραφείο Κτηματογράφησης, είτε αποστέλλοντας την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων με email στην ηλεκτρονική δ/νση του Γραφείου Κτηματογράφησης το οποίο βρίσκεται στην Λ. Ιωαννίνων 20 στην Πρέβεζα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26820-28159 & 26820-60208 και στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr