Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΞεκινά από αύριο η λειτουργία σημείου υποστήριξης ανάρτησης Δασικού Χάρτη Δημοτικών κοινοτήτων...

Ξεκινά από αύριο η λειτουργία σημείου υποστήριξης ανάρτησης Δασικού Χάρτη Δημοτικών κοινοτήτων Π.Ε Πρέβεζας

Στην συγκρότηση σημείου υποστήριξης ανάρτησης Δασικού Χάρτη Δημοτικών κοινοτήτων Δήμου Ζηρού, Πάργας και Πρέβεζας προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου -Δυτικής Μακεδονίας η οποία θα έχει ως αντικείμενο την διαχείριση των ενεργειών για την κύρωση του δασικού χάρτη της Πρέβεζας.

Έδρα της ομάδας υποστήριξης είναι η Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας με επικεφαλής τον Βασίλειο Κορμέντζα αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Πρέβεζας, ενώ ως έναρξη λειτουργίας της ορίζεται η 26η Φεβρουαρίου και λήξης η 14η Ιουλίου.

Στο σημείο υποστήριξης ανάρτησης Δασικού Χάρτη θα παρέχονται γενικές πληροφορίες ως προς το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών, των προθεσμιών , των διαδικασιών και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων καθώς και την παραλαβή κάθε είδους αιτήσεων.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το σημείο υποστήριξης ανάρτησης Δασικού Χάρτη θα δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού.

Στόχος της πολιτείας είναι η κύρωση των δασικών χαρτών έως το τέλος του 2021 για ο σύνολο της ελληνικής επικράτειας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η “επεξεργασία”του Δασικού Χάρτη της Πρέβεζας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για εκτάσεις που αφορούν τις Δ.Ε Ζαλόγγου, Λούρου και Φαναρίου.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ