Ξεκίνησε πάλι από σήμερα η Μελέτη Υγείας Ηπείρου

Μετά από μία περίοδο αναστολής των επισκέψεων των συμμετεχόντων στα γραφεία της Μελέτης, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που επέφερε η πανδημία, τα ραντεβού για την διενέργεια της Μελέτης Υγείας Ηπείρου είναι ξανά διαθέσιμα ξανά από σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας μπορούν να προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 (4ος όροφος στα Ιωάννινα) αφού πρώτα έχουν κλείσει ραντεβού στην ιστοσελίδα: https://ehs.med.uoi.gr/booking/ ή στο τηλέφωνο: 26512 00462 (πρωϊνές ώρες).

Να θυμίσουμε ότι στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άντρες και γυναίκες 25 έως 70 ετών μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου οι ποίοι θα λάβουν μια δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους.

Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι, ότι στα πλαίσια της Μελέτης Υγείας Ηπείρου διεξάγεται επιμέρους μελέτη ανίχνευσης των ειδικών αντισωμάτων IgG έναντι του νέου κορονοϊού.

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ήπειρος 2014-2020.