Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΠΑΡΓΑΞεκίνησε η εφαρμογή της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης  στο Καναλάκι και την Πάργα

Ξεκίνησε η εφαρμογή της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης  στο Καναλάκι και την Πάργα

Μετά το Καναλάκι ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέπει η εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη και στην Πάργα έπειτα  από την πλακόστρωση περιμετρικά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, με στόχο την αποφυγή των προβλημάτων στο κέντρο , που παρατηρούνταν εδώ και πολλά χρόνια. 

Οι ρυθμίσεις αφορούν την μονοδρόμηση της Σπύρου Λιβαδά από το ύψος του ΟΤΕ (άνοδος) έως την διασταύρωση το Σούπερ Μαρκετ «Άριστα»  και από εκεί με μια κατεύθυνση έως τον ΟΤΕ (κάθοδος).

Ο δρόμος από τον ΟΤΕ προς την κεντρική διασταύρωση παραμένει διπλής κυκλοφορίας και οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν και την έξοδο προς το νεκροταφείο που είναι  μονόδρομος (άνοδος).

Οι ρυθμίσεις τέθηκαν σε εφαρμογή σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου και τον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας και θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν τα σήματα κυκλοφορίας και τις απαγορεύσεις στάθμευσης.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ