Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ξεκίνησαν σήμερα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας οι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά του covid 19. Η πρώτη παρτίδα που περιελάμβανε 320 δόσεις εμβολίων έφτασε συνοδεία περιπολικού στο χώρο του Νοσοκομείου, ενώ στην παραλαβή παραβρέθηκε ο διοικητής Δημήτρης Σκανδάλης.

Πρώτος εμβολιάστηκε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Ιωάννης Μπαΐλης, και ακoλούθησαν ο προϊστάμενος Νοσηλευτικής της Παθολογικής Κλινικής Θωμάς Κατσαρός, η αναπληρώτρια προϊσταμένη των ΤΕΠ Αγγελική Μάλλιου, ο Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλης Παππάς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με το υπόλοιπο προσωπικό.

Οι εμβολιασμοί γίνονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του Νοσοκομείου, ενώ η διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και της χορήγησης του εμβολίου προηγείται η συμπλήρωση ενός εντύπου με το ιατρικό ιστορικό.Σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό οι εμβολιασμοί των υγειονομικών θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιανουαρίου προκειμένου να ακολουθήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.