Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Εξωστρέφεια και όραμα!

Συνεχίζουμε με δύο αλληλένδετες λέξεις που σημαίνουν πολλά για την εξέλιξη του ανθρώπου αλλά και για την εξέλιξη ενός τουριστικού προορισμού. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας το γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής της.

Όταν ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο που ονομάζεται Νομός Πρέβεζας οι διεκδικήσεις και οι κατακτήσεις πρέπει να γίνονται σε μεγάλο βαθμό και με συνεχόμενο ρυθμό.

Η αποτελεσματικότητα βέβαια είναι αυτή που θα χαρακτηρίσει την προσπάθεια. Μιλάμε πάντα για ζητήματα και θέματα τουριστικών υποδομών αλλά και για τη διασφάλιση της καθημερινότητας για την οδική ασφάλεια τόσο των πολιτών του Νομού όσο και των τουριστών επισκεπτών που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους το Νομό της Πρέβεζας.

Υπάρχουν πράγματα και παρεμβάσεις που μπορούν να διορθωθούν χωρίς οικονομική δαπάνη αρκεί να υπάρχει πρόθεση , καλή θέληση και εθελοντισμός.

Κάναμε την πρώτη επικοινωνία με κάποια από τα τουριστικά ζητήματα και θέματα υποδομών που απασχολούν τον τόπο μας , με τον Περιφερειάρχη Κο Καχριμάνη όπου σε συνάντηση που έγινε την 29/01/2021 στο Γραφείο του όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολύκαρπος Χαλκίδης ανέλυσε και εξήγησε την σπουδαιότητα και σημαντικότητα που έχουν να δρομολογηθούν αλλά και να διεκπεραιωθούν όλα τα αιτήματα που θα δείτε πιο κάτω.

Αυτά βέβαια είναι αιτήματα πρώτης φάσης που καταθέσαμε και για ορισμένη γεωργαφική θέση του Νομού μας. Το επόμενο διάστημα θα καταγράψουμε κι άλλες περιοχές (χωριά-πόλεις) του Νομού μας ώστε να γίνει και δεύτερη επικοινωνία-συνάντηση με τον κο Περιφερειάρχη.

Σε δεύτερη φάση επίσης θα γίνει κάλεσμα στον Κο Περιφερειάρχη να δούμε επί τόπου αυτά τα ζητήματα που απασχολούν το Νομό μας όπου περιμένουμε να δοθούν άμεσες λύσεις.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον του και την κατανόηση που έδειξε για τα δίκαια αιτήματά μας.

Εμείς ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσουμε πάντα σε κλίμα καλής θέλησης και σε χαμηλούς τόνους το επόμενο διάστημα να προβάλλουμε αλλά και να διεκδικούμε ότι κρίνουμε απαραίτητο και χρήσιμο για το Νομό μας και για την εξέλιξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Κρίνουμε ότι υπάρχει έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής με τους τοπικούς άρχοντες αλλά και την κεντρική εξουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια και εμείς ως Ένωση θα φροντίσουμε να είμαστε συνδετήριος κρίκος για την επικοινωνία αυτή.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν γιατί οι παλιοί έλεγαν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

v  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΒΟΥ ΜΟΝΟΛΙΘΙ : Λωρίδα επιβράδυνσης & Φωτισμός

v  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΒΟΥ ΚΑΨΙΩΧΑ : Φωτισμός

v  ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΘΥ :

v  ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΜΒΟΥ : Είσοδος Παραλίας Καναλίου περιοχή “mango” καθώς και προς παλαιό χωριό

v   ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΝΗΣΙΔΑ : Είσοδος Παραλίας Καναλίου περιοχή “super market ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗ” εως ΝΙΚΟ hotel.

v  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΡΑΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ :

v  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ : Αδειοδότηση και Επέκταση μπαστουνιού περιοχή Καστροσυκιά

v  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑΣ : Γέφυρα στις εκβολές του ποταμού Αρέθωνα

v  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΒΟΥ : Επί της Ε.Ο. Πρεβέζης – Ηγουμενίτσας στην θέση Καστροσυκιά

v  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΟΔΟΥ : Πρότασή μας για διάνοιξη οδού για οχήματα προς το Μνημείο Ζαλόγγου

ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ :

v  Διάνοιξη δρόμου μήκους 170 μέτρων προς ξωκλήσι Παναγίας Καστροσυκιάς (εικόνα 2)

v  Ασφαλή πρόσβαση προς Μονή Αγίας Πελαγίας με ανισόπεδο κόμβο ο οποίος είναι διαμορφωμένος

v  Καθαρισμός Σπηλαιών στην θέση Αγία Πελαγία για δημιουργία φάτνης τα Χριστούγεννα

Με τιμή

Το  Δ.Σ.