Πιστή στο ραντεβού της η Κομματική Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής μουσική βραδιά, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό αφιέρωμα από την ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα, παρουσιάζοντας τραγούδια της επανάστασης του 1821.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Θόδωρος Βενετικίδης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποφάσεις του πρόσφατου 21 ου Συνεδρίου του Κόμματος που αποτελούν φάρο όπως σημείωσε, για τη συνέχεια της δράσης των κομμουνιστών και συνολικότερα του λαού.

Τόνισε δε τη δράση όλου του προηγούμενου διαστήματος σε σχέση με την προστασία της υγείας του λαού και της νεολαίας καθώς και τις μάχες που έδωσαν οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σε μια χρονιά που η επίθεση της κυβέρνησης, των αστικών κομμάτων και της αστικής τάξης ήταν σφοδρή απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες, τις διεκδικήσεις και τη ζωή του λαού, όπως ήταν τα πρόσφατα νομοσχέδια για τα εργασιακά και για την παιδεία που στόχο έχουν τη θωράκιση της αστικής τάξης.

Τη σκυτάλη πήρε το ηπειρώτικο κλαρίνο του Ηλία Πλαστήρα που μαζί με τους αξιόλογους μουσικούς της ορχήστρας του συντρόφεψαν τους παρευρισκόμενους.

Στο χώρο υπήρχε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με νέες αλλά και παλιότερες εκδόσεις για όλες τις ηλικίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here